Бъдеща промяна на маршрута на автобус №56

Бъдеща промяна на маршрута на автобус №56
07.06.2020 Atanas Tassev

На 5 юни 2020 г., в селския Facebook профил “с.Мало Бучино” (неофициален), г-жа Д.Тупарова публикува съобщение от страницата на кмета на СО “Овча купел”, г-н А.Стефанов, което съдържа “Предложение за промени в обществения транспорт след пускане на метрото в Овча купел”.

По наша информация на 4 юни 2020 г., се състояла поредната работна сесия на ИС (изпълнителния съвет) при ГС (гражданския съвет) на кмета на община “Овча купел” – г-н

Кмет А.Стефанов снимка actualno.com

А.Стефанов. От съобщението разбираме, че една от обсъжданите теми е била промяна на маршрути на някои автобусни линии и в частност №56 свързваща село Мало Бучино със София.

Обръщаме внимание, че това е само предложение за промяна. Както виждаме от селската официална Viber група, предложението се появи на 6 юни 2020 г. и е подложено на обсъждане.

Можете да изразите вашето мнение по темата  на всяко удобно за вас място.

Сигурни сме, че ще има противоречиви си едно на друго желания от ползващите линия №56, но сме уверени, че както всичко важно в селото и  касаещо много живущи ще бъде решено вероятно на общоселско събрание. Поемаме ангажимента при свикване на такова от местната власт, да ви информираме своевременно.

 

Прояви Инициатива!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.