Вкарване на улици в регулация

Вкарване на улици в регулация
03.02.2018 Atanas Tassev

Това е коментар във връзка с подаденото обосновано искане за вкарване в регулация на улици във вилните зони на село Мало Бучино. Поради важността на коментара си позволяваме да го публикуваме и отделно.

 

Здравейте. Малко актуална информация от януари по темата. Началото на месеца посетих НАГ по тема вкарване в регулация на мой имот. Поинтересувах се от по темата с входираните искания от страна на живущите. Ситуацията е следната: искане е дадено към правния отдел. Попитах и там какво се случва. Казаха, че го връщат към район Овча купел за лигитимация на подателите. Не можело да е от сдружение. Като се лигитимира и се върне в НАГ отново, правния отдел ще напише две или три неща за изпълнение за да може да премине тогава към същинско прилагане на исканията. Питах за срокове – вдигат рамене. Може би месец-два. Очаквайте да бъде потърсен на адреса за обратна връзка подателя за да се изпълнят исканията на юристите и да се премине към прилагане.

 

Ще направим среща с Кмет Семерджиева, за да разберем становището на местната власт. Надяваме се да получим подкрепа и да имаме някога регулирани улици във вилните зони.

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.