Забавно писмо в сеслкия официален инфо канал

Забавно писмо в сеслкия официален инфо канал
12.11.2021 Atanas Tassev

За ул."Ф.Костов"С благодарност към онези, които ни обърнаха внимание на публикувано от селската власт  в нейния официален електронен канал за връзка с електората  забавно писмо. Можеше и да не забележим някои забавни неща в писмото, но ето най-интересните моменти…

  • забавно, но на 20 октомври 2021 г. след два мандата и половина на местната власт някак изведнъж ѝ става ясно, че има “компрометирана настилка на ул.”Филип Костов”.
  • забавно, но отговорът на този октомврийски стон касае искане за “проектиране, изграждане и основен ремонт в инвестиционната програма на Столична община”, а не текущ ремонт.
  • забавно, но от СО галантно обръщат внимание и на селската власт (приемаме, че кмета на “Овча купел” още не натрупал мандати), че би трябвало да знае какъв е редът след два мандата и половина, и както тя твърди има зад гърба си асфалтирани безброй улици в селото и вилните зони.
  • забавно, но кметът на район “Овча купел” предизборно и най-писмено обеща да направи ПУП на с.Мало Бучино, което автоматично щеше да махне необходимостта от препроектиране на улицата освен ако то не е свързано с обещания мост над реката в селото, но кой ли знае какви са далечните стратегически виждания …. може би канализация…
  • забавно, но в характерния стил е публикувана само част от документа – липсва поне още една страница, на която не е ясно какво пише, но да приемем, че там има само подписи на официалното лице от СО и това по подразбиране не е интересно за електората, който би следвало сам да реши дали е така.
  • забавно е, че наистина има улица, която се движи по тази траектория, но тя не е цитираната по-горе.
  • има и други забавни неща излъчени от местната власт, но за тях след изборите

Забавно е, но не когато тe смятат за бавно р …

Прояви Инициатива!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.