Заявки за улични табелки в Мало Бучино

Заявки за улични табелки в Мало Бучино
18.08.2020 Atanas Tassev

Много ни е приятно да виждаме, че след някои малки подобрения  в пътната инфраструктура на вилните зони в село Мало Бучино, се увеличи броя на живеещите в тях. Реализирането на достъпност до домовете на хората доведе естествено до желанието им да ги обитават.

Още по-приятно ни е, че жителите започват да мислят и за някои детайли по подобряване средата на живот след като миналото и това лято пейзажа се оживи с десетки нови хора и най-вече играещи по улиците деца.

Благодарим на нашите Съмишленици, които си дадоха труда да се свържат с производител на на улични табели и пътни знаци и започнаха да поставят такива на липсващи по тяхно мнение места. Това е коствен показател, че има много посетители (гости) на живеещите в зоните, които имат потребност да се ориентират кое къде се намира.

Уличните табелки са метални с различни възможности за закачване на бетонов стълб или метален кол и имат цена по 16.2 лв с ДДС.

Чемберите за закачване на бетонен стълб са с цена от 7 лв. Тези за закачване на метален кол са по-евтини.

До момента има заявени над 10 различни табелки за поставяне на различни места, като вече има и поставени.

Естествено ще поставим табелки  “Внимание деца!” и съответно “в.з. Симоница”, и “в.з. Пладнище” на подходите към тях. Ще направим обща поръчка за да опитаме да намалим цената.

Всеки който желае да си сложи на оградата улична табелка и номер, моля да ни напише каква табелка с какъв надпис и коло бройки за да знаем какво поръчваме. Всеки, който желае да се присъедини към инициативата “Да се обозначим кои сме!”  с труд или с финансови средства е добре дошъл.

Можете да ни пишете на електронен адрес: initiative@malobuchiono.org

или през контактната форма на сайта на линка тук, където има посочена и банковата ни сметка.

Към момента се въздържаме да публикуваме кореспонденцията ни по темата с местната власт.

Прояви Инициатива!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.