Идеен проект за газификация на с.Мало Бучино

Идеен проект за газификация на с.Мало Бучино
12.01.2020 Atanas Tassev

Снабдяването с газ на с.Мало Бучино ще стане по стоманена тръба идваща от село Иваняне. Налягането в тръбата ще е 4 bar, което е еквивалентно на налягането във водопроводната мрежа. До всеки имот заявил желание да ползва някога природен газ ще бъде направен извод, на който ще бъде монтиран , редуцир вентил и мерителен уред. Отклоненията към имотите ше са по стоманена тръба с диаметър 1/2″ с налягане на газа от 100  mbar.

По тръбите ще се движи природен газ (метан – CH4) в агрегатно състояние газ. Мрежата отговаря на всички световни станддарти за безопасност.

Срокът за събиране на заявления по образец е до 15 февруари 2019 г. След заседанието на “обществения съвет” в сряда, 15.01.20 г., от 19:00 часа в кметството на с.Мало Бучино, ще излъчиме информация на кого да предавате заявленията за да ги обединим и внесем в Овергаз Мрежи АД. Ще излъчим в следващите дни и електронен образец на заявлението, за да улесним достигането му до жителите на селото.

Информирайте вашите съседи за възможността да получим безплатно важна енергийна инфраструктурна мрежа!

Ако имате въпроси, молим да ги зададете писмено на адрес: initiative@malobuchino.com . Ще ги обобщим, ще ги изпратим към Овергаз Мрежи АД и ще получите отговори в няколко дневен срок на страниците на сайта.

Качеството на изображението на проекта се дължи на необходимостта да превърнем изпратения ни файл във формат, който сайта може да изобразява, за което молим да ни извините.

Прояви Инициатива!

 

 

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.