Извънредно съобщение на местната власт

Извънредно съобщение на местната власт
05.05.2020 Atanas Tassev

Последното важно съобщение в официалния Viber канал “Мало Бучино” бе направено днес, 5 май 2020 г., лично от кмет И.Николова и ние верни на традицията го публикуваме без редакторска намеса както следва:

“Добро утро,
Това е декларацията, която може да попълни всеки отговарящ на условията за получаване на топъл обяд.

Входирането става или в кметството на с.Мало Бучино или в деловодството на р-н Овча купел.
Бъдете здрави”

Към съобщението има снимка/образец на декларацията, която трябва да попълни всеки, който желае да получава както пише в декларацията: “Топъл обяд в условията на извънредна ситуация – 2020 г.”, както и предоставени пакети с хранителни продукти от Български червен кръст.

Бързаме да “препечатим” съобщението от официалния канал без даже да искаме разрешение за това, че на 8 май 2020 г., Парламентът се гласи да гласува закон за край на извънредното положение и практически няма време за обработка на декларациите…

Бързаме да го обявим, че всички, които са “над 65 г. и са с невъзможност да се самообслужват”, трябва да стигнат до кметството в с. Мало Бучино или Деловодството на район “Овча купел”. Е, преди това трябва да си отворят компютрите, да си разпечатат текста и да си попълнят заявленията.

Е, няма да даваме съвети, кой какво трябва да свърши, защото вече е обяснено как става и всеки може да го направи ако иска.

 

 

Прояви Инициатива! – #ОстаниСиВкъщи

 

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.