“Интереса клати феса!”

“Интереса клати феса!”
28.06.2018 Atanas Tassev

Такак казваше един по-възрастен наш съгражданин, пренебрегвайки правописа заради римата, когато ние се питахме защо някой постъпва по един или друг начин в живота. Та в контекста на тази житейска максима искаме да ви информирам, че получихме следното писмо, което верни на традицията публикуваме без съкращения по-долу:

 

On 28 Jun 2018, at 14:20, Ладина Терзийска <wordpress@malobuchino.org> wrote:
From: Ладина Терзийска <ladina@elcom.bg>
Subject: Видеонаблюдение

Message Body:
Здравейте,

Пиша ви от фирма Елко 2008 АД – фирмата, която остави листовки за комплекти с камери за видеонаблюдение.

Бихте ли ми казали, дали вече сте изградили система за видеонаблюдение в Мало Бучино.

Поздрави,
Ладина Терзийска


This e-mail was sent from a contact form on Инициатива за Мало Бучино (http://malobuchino.org/new_design)
Разбираем е интересът на Ладина Терзийска. Тя представлява едно търговско дружество, оето иска да реализира своята система за видеонаблюдение и да добие печалба от труда си. Логично е да не забравя жеаланието на малобучинци да се пазят от хора с не добри помисли. Даже листовки е разпратила и разлепила. Ние получихме няколко еднави в пощенската си кутия.
Какъв е интересът обаче на малобучинци?! Искат ли да има система за видеонаблюдение?!?! Всъщност със същата сила може да запитаме не искат ли система за видеонаблюдение?! Все тая! Никой до момента не е попитал дали ще правим система за видеонаблюдение. Всъщност има ли кой да каже ако се прави нещо, то до къде е стигнало, кой го организира, какво ще включва, колко ще струва, какъв ще е режимът на достъп до камерите, кой ще ги поддържа, как ще се развива, какъв обхват ще има видеонаблюдението, каква е целта на видеонаблюдението, кой ще носи отговорност за системата и т.н. и т.н

А на г-жа Терзийска ще кажем: “Включваме Ви в пула на получаващите информация за публикациите в сайта www.malobuchino.org и, когато това се случи със или без Ваша помощ ще научите!”

До тогава, всеки има възможност да изкаже мнение като напише коментар към настоящата статия, изпрати писмо с мнение на познатия адрес initiative@malobuchino.org или ако желае ще получи достъп да пише директно на сайта www.malobuchino.org, какъвто впрочем вече някои имат, но странно защо се спотайват.

Ще публикуваме всички мнениия!

 

 

Позволяваме си да публикуваме снимката от Facebook страницата Malobuchino

 

 

 

 

 

 

4 Коментара

 1. Виктор 6 години преди

  Какво се случи с парите, които се събираха за камери преди около два месеца?

  • Автор
   Atanas Tassev 6 години преди

   Виктор, набирането на финансови средства от ГС “ИМБ” както е записано в устава му, става по два начина:- членски внос и дарения. И в двата случая това става по банкова сметка и парите се заприходяват/разходват съгласно законите в страната, т.е. със съответните приходни/разходни документи. В края на всяка финансова година правим счетоводен баланс и отчетно събрание. Балансът се предава във фирмения регистър.
   “Преди около два месеца” не са събирани пари от ГС “ИМБ”.

   Може ли повече инфо за това кой и как е събирал пари и от чие име?

 2. ЗПетков 6 години преди

  Хубав ден Мало Бучино.

  • Автор
   Atanas Tassev 6 години преди

   Благодаря! Днес наистина беше хубав ден след “Седмицата на английското време в БГ”.

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.