Интернет среда

Интернет среда
18.10.2018 Atanas Tassev

Верни на принципите да подобряваме средата на живот в село Мало Бучино и “ако ни стигнат силите и възможностите в целия свят”, имаме удоволствието да ви съобщим, че днес общувахме с г-н К.Бараков. От разговора, който проведохме с него разбрахме, че амбициите на управляваната от него фирма са до края на тази година да изгради оптическа мрежа до всеки потребител в село Мало Бучино и прилежащите вилни зони, и да предостави широк спектър от услуги. Освен стандарния пакет услуги, които предлага, с него коментирахме възможността тази мрежа да послужи за основа на бъдеща “Интегрирана система за видеонаблюдение” в селото. Той ни увери, че имат опит в подобни системи и ще съдейства с тенически средства това да се реализира в къси срокове. Коментирахме и някои технически аспекти на бъдещата мрежа и се разбрахме в края на ноември да направим среща по въпроса.

Фирмата управлявана от г-н Бараков изгражда оптическо трасе към Мало Бучино и по програма първи ще бъдат захранени потребителите между улица “Люлин” и Магистрала “Люлин”. После поетапно ще бъдат захранени вилните зони.( в момента работят в “Манилов дол”). Ще се радваме това да се случи, за да имаме конкурентна среда на доставчиците на Интернет в селото. От последното ще спечелят само потребителите.

За да видите обхвата и цените на предлаганите услуги “кликнете” на следния линк:

www.easytvnet.bg

Начална страница на сайта

1 коментар

  1. Веселин Пейчинов 5 години преди

    Както пише в учебниците по маркетинг, колкото повече конкуренция, толкова повече прогрес. Колкото повече прогрес, толкова повече конкуренция. Пожелавам успех, а и безпроблемно свързване на живущите от Мало Бучино към новата система.

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.