Моля, не си изхвърляйте боклука пред “Хармоника”!

Моля, не си изхвърляйте боклука пред “Хармоника”!
13.10.2020 Atanas Tassev

Официални лица, които се стекоха от цяла София на 26 август 2020 г, и с участието на местната власт в Мало Бучино, след разгорещени дебати, определиха мястото за поставяне на контейнери тип “Бобър”, които да обслужват живущите във вилна зона “Пладнище”, както ви съобщихме.

Едно от условията беше да си изхвърляме боклука на кметството докато изпълним с обединени усилия желаната площадка.

На 28 август 20202 г.,  така да се каже след доста упорито чакане, нашия Съмишленик и съсед Красимир Станев успя да се срщне с местната власт и да ѝ връчи писмо с намерения за изграждане на площадка за четири контейнера за биов отпадък на ъгъла (откъм селото) на ул.”Тих кът” и “Пладнище”.

За да не изпадаме в излишни коментари, го публикуваме както е подписано от местната власт и всеки да си прави изводи наум.

Саморъчния подпис на местната власт, приемаме за категорично съгласие площадката да бъде изпълнена

Моля, да ни извините за лошото копие на писмот, но толкова можеме.

Красимир Станев изготви идеен проект на площадката съгласно договореното на срещата, който  Съмишленици изпълниха в няколко последователни weekend-a, както можете да видите от видеата и снимките по-долу.

Днес има монтирана мрежа и фото-соларна лампа.

Специални благодарности за всички, които се включиха с пари, труд и лично време за постигане на този резултат. Докато чакаме официалното откриване, телевизита и пресата…

Моля, изхвърлайте си боклука на кметство Мало Бучино докато местната власт докара новите контейнери за новата площадка както е обещала! Нека да не мърляме това приветливо място около “Хармоника” където тревата е окосена, дърветата окастрени и дворът изглежда прекрасно! Местната власт следи зорко камерите в селото и ще настояваме пред нея да видим кои наши съседи цапат!

Прояви Инициатива!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.