“Мотивирано искане” и нов протокол 4 от ОС в Мало Бучино

“Мотивирано искане” и нов протокол 4 от ОС в Мало Бучино
12.02.2020 Владислав Велков

Верни на принципите и работейки за подобряване на средата на живот в посока широка информираност на хората публикуваме по долу факсимилие на “Мотивирано искане от Мариана Спасова” до кмет Николова. Моля, да ни извините за качеството на факсимилието, но това имаме в момента.

След искането последва незабавна реакция на кмет Николова, което е видно от НОВ протокол  с №4 от сесия на ОС на село Мало Бучино публикуван на “официалния” Facebook profile Мало Бучино.

В двата документа много силно впечатление ни направиха следните неща:

  • Силната гражданска позиция на г-жа Мариана Спасова изложена публично и собственоръчно размножена на хартиен носител в нужните бройки.
  • Мигновената и справедлива реакция на кмет Николова да изпълни желанията на жителя  на селото – Мотивираното искане е датирано 9 февруари 2020 и протоколът е от същата дата. Понеже сесията беше определена за 11:00 часа, считаме, че местната власт заслужава похвала за реакцията.
  • Промяната на броя на представителите от различните части на селото в ОС – все пак само преди около два месеца на ОБЩОСЕЛСКО събрание в присъствитео на официални лица, кмет Николова направи друго предложение и бяха взети ОБЩИ решения. Това малко ни разколебава в правилността на подхода при  взиманите от местната власт решения.

Въздържаме се да публикуваме положителните коментари  на будни жители на селото по взетите решения, след обнародване на протокола, но всеки който желае може да ги види в официалните селски информационни канали.

Вероятно на читателите ще направят впечатление и други неща, но за тях ще получите пояснения друг път.

В.В.В.

Прояви Инициатива!

 

 

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.