“Мотивирано искане” №3 (последно) към кмет И.Николова – с.Мало Бучино

“Мотивирано искане” №3 (последно) към кмет И.Николова – с.Мало Бучино
19.02.2020 Atanas Tassev

Верни на принципите си, представяме на вашето внимание, скъпи Съмишленици, какво са видели и написали жители на село Мало Бучино, без редакторска намеса както следва:

“…си пизволих да направя снимка на струпания “еко” горивен материал. Там ще намерите палети, плоскости шперплат, както и части от мебели/легла. Неразбираем нервните и неадекватни изблици, при положение че тя е човека, който трови останалите. А тя именно очаква съчувствие. Нещо не разбирам!?”

Мисля, че тези думи са достатъчни да отговорят на г-жа Е.Велинова (титлите ѝ изброихме в предишната статия) кой какво гори. Ако иска сама може да иде да се увери на място какво има струпано в двора на “жълтата” къща и да “посъветва” местаната власт какви строги и справедливи действия да предприеме.

Тези три снимки и текста са от 16 февруари 2020 г., а видеото по долу е от 17 февруари същата година.

Е, дадохме два пълни работни дни за реакция на местната власт в лицето на кмет Николова. Видяхме колко е пъргава когато се появи едно “мотивирано искане” преди десетина дни и тя реагира на същата дата, на същия момент даже, в почивния си ден уморена от решаване на тежки обществени проблеми от голяма значимост за селото и сега, когато дишаме нещо доста “красиво” на цвят и “очевидно незначимо” за жителите по нейна преценка.

Абе димна завеса е спусната над проблема…защо ли?!

 

Прояви Инициатива!

 

 

 

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.