Ограничения за придвижване от и към Мало Бучино

Ограничения за придвижване от и към Мало Бучино
21.03.2020 Atanas Tassev

По наша неофициална иинформация има разположен полицейски патрул под моста на магистралата (пътен възел “Мало Бучино”), който пропуска автомобили към София само след посочване на основателни причини за това.

Моля, който има по-детайлна информация да я сподели!

 

Ето и споделена информация:

Здравейте, сега ни спряха полицаите, казаха за тези които нямат адресна регистрация по лична карта в селото да се вземе от Кметицата бележка за временна регистрация, но до довечера, въпроса ми е кога ще се взимат тези въпросни бележки? Благодаря предварително

 

Е, ще чакаме и кмет Николова да се събуди и да подаде на “официалния” селски Facebook профил някакво инфо. Когато се появи ще ви информираме.

Кмет Николова се обади в “официалния” Viber канал “Мало Бучино”. Поради това, че нямаме достъп публикуваме само факсимилие.

 

 

 

Следете за актуална информация и Facebook профила “Кокошките” : https://www.facebook.com/groups/150890316603053

Прояви Инициатива!

1 коментар

  1. Михаил Методиев 4 години преди

    Здравейте г-н Тасев
    Вие явно може да пишете само глупости в вашия не селски сайт . Вземете и се засрамете и спрете да наливате масло в огъня , не ви отива на годините . Мисля че дължите извинение на кмет Николова и то публично . Мисля , че кмет Николова много бързо реагира на ситуацията и разреши проблема също така бързо .
    Защо не написахте , че този проблем е разрешен , ама е друго само да сипвате помия с ” не потвърдена ваша информация ” нали ???

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.