#ОстаниСиВкъщи – Доставки на продукти до дома в Мало Бучино

#ОстаниСиВкъщи – Доставки на продукти до дома в Мало Бучино
01.04.2020 Atanas Tassev

Доставки на продукти до дома организираха в Мало Бучино. Идеята на наши двама Съмишленици набира скорост. Все повече хора разбират важността  на социалната дистанция като противодействие на пандемията от COVID-19.

Не! Това не е 1-во априлска шега !

Всеки ден има поръчки за храна през електронната форма, създадена по инициатива на Съмишленици на идеята “за подобряване средата на живот във всеки нейн аспект”.  Или както накратко наричат ГС”ИМБ” – “ОРГ-а” заради разширението org на името на домейна. По идея на Съмишленици на ОРГ-а.

Реално от 18 март 2020 г., група доброволци извършват безплатна доставка на продукти поръчани от жителите на селото. Поръчките се събират през “набързо” направена форма/страница на сайта на Сдружението която можете да видите оттук. Респективно да си поръчате.

Страницата може да не е на нивото на електронните магазини, но прекрасно върши работа и вече е настроена организацията по изпълнение на поръчките.

Освен социалната дистанция друг много важен превенционен инструмент срещу разпространението на вируса е информирането на населението. Умоляваме всички наши Съмишленици да информират съседите си, приятелите си и особено по-възрастните хора в селото за съществуващата възможност. Особено сега, когато заваля сняг и придвижването по калните селски улици е затруднено е удобно да се възползвате от безплатната услуга, която е нашия скромен принос в борбата за спиране разпространението на пандемията от COVID-19.

Ето как изглеждат доставката в зимна обстановка:

 

 

Прояви Инициатива!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.