Още улични табелки

Още улични табелки
08.01.2019 Atanas Tassev

Днес (8/1/19) наш Съмишленик от в.з.”Симоница” беше така добър да ни изпрати една снимка, която е потвърждение на добрата ни работа с администрацията на СО район “Овча купел” и в частност с Кмет Хр.Семерджиева. Имахме удоволствието да научим, че монтажна група поставя табелки на улиците във вилната зона. Табелките се поставят съгласно утвърден списък и схема на основни кръстовища по улиците на селото и вилните зони. Процесът е бавен. Започнахме го в края на 2016/началото на 2017 г. Той изисква относително голям финансов ресурс, затова приехме да го правим стъпка по стъпка и постепенно да го доведем до край.

Още по-бавен е процесът по изграждане на скоростоограничителни съоръжения по улица “Люлин”, но все пак той е в много напреднала фаза и сме уверени, че ще се случи. Първият разговор за скоростоограничителни съоръжения е проведен с Кмет Хр.Семерджиева през 2017 г.

Нека сега, когато имаме нещо направено и добро да го съхраняваме. Апелираме към всички Съмишленици да следят за правилното използване на направеното и да го пазят от зли хора.

Честита придобивка Симоница!

 

Прояви Инициатива!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.