Пак за Easy Tv Net в Mало Бучино

Пак за Easy Tv Net в Mало Бучино
11.12.2018 Atanas Tassev

Запълзяха някакви слухове из нашето малко и сплотено население, че няма да се състои проекта на Easy Tv Net. Кой как ще ги спре, премахне и т.н. Почувствахме се странно!

Защо да ги спираме?! Какво ни пречат?! Не успях да си отговорим еднозначно. Знаем, че всеки си мери търговския риск и излиза на свободния пазар, който е критерий за качество и цена.

Но да започнем от коментара към статията “Интернет-среда“, който всеки може да види, но който коментар, за пълнота публикуваме без промени както следва:

“Както пише в учебниците по маркетинг, колкото повече конкуренция, толкова повече прогрес. Колкото повече прогрес, толкова повече конкуренция. Пожелавам успех, а и безпроблемно свързване на живущите от Мало Бучино към новата система.”

Е, какво излиза?! Спираме прогреса?! Спираме конкуренцията?! Видими са резултатите от наличието на повече от един хранителен магазин в селото. Ще се радваме да има и други конкурентни услуги.

За да се ориентирам какво става вдигнахме телефона и разговарях с г-н Камен Бараков – един от собствениците на Easy Tv Net. Накратко, той ни каза, че е обръгнал от “сигнали” към контролните служби. Каза още, че това се случва навсякъде където започне да изгражда мрежа. Каза да не се безпокоиме за появата на втори доставчик на интернет услуга. Каза, че той няма да се откаже, независимо какво мисли или иска някой. Е, може да не успее за Коледа както ни каза в предишния разговор, но оптичната мрежа до всяка къща идва.

Е, рано или късно ще стане ясно кой и защо иска да спре конкуренцията, ерго, прогреса.

 

Прояви Инициатива!

 

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.