Парламентарни избори 2024

Парламентарни избори 2024
09.05.2024 Atanas Tassev

По молба на кмет В.Етугов, поместваме съобщението, което той ни изпрати за сведение на живущите в района на село Мало Бучино и околностите му, без редакторска намеса и коментари, както следва:


    Добър ден съграждани. По повод изборите на 09.06.2024  г., напомням, че може да гласувате по настоящ адрес в секцията в Мало Бучино. За целта имате следните възможности:

  1. Трябва вече да имате регистрация по настоящ адрес за минали избори. Ако имате такава:

а/ Подавате заявление за вписване по настоящ адрес в раойн Овча купел, кметство Мало Бучино или на страницата  regna.grao.bg. Като влезете в страницата веднага се вижда форма за попълване на заявлението. Заявленията са две – за народни представители  и за Европейски парламент. НЕ СЕ изисква електронен подпис!

  1. Ако нямате регистрация по настоящ адрес, се попълва адресна карта с искане за настоящ адрес. В район Овча купел или в кметство Мало Бучино от където също се носят в ГРАО – Овча купел. Ако не сте собственици на имота, се иска съгласието на законните представители.

   Заявленията или адресните карти се попълват не по-късно от 14 дни преди изборите. Проверка за това дали сте включени в списъците за гласуване може да направите след  26.05.2024 г. на същия електронен адрес чрез натискане на бутон “Проверка на заявление“.

   Списъците за гласуване по постоянен адрес са залепени  от вътрешната страна на прозореца на кметството и може да си проверите имената, като дойдете отвън до прозореца по всяко време.

 

 

 Прояви Инициатива – гласувай!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.