Писма от наши фенове

Писма от наши фенове
18.01.2019 Atanas Tassev

Верни на традицията да даваме трибуна на всеки, публикувааме по-долу, без съкращения и коментари писмо получено на пощата на ГС “ИМБ” както следва:

 

On 18 Jan 2019, at 11:44, Даниела Костова <wordpress@malobuchino.org> wrote:
From: Даниела Костова <kostova_dani@abv.bg>
Subject: колко важни са всички хора

Message Body:
Едно електронно писмо
от Даниела Костова


                     относно:мойто си мнение за “лицето Валентин”

Уважаеми господа които участвате в сдружението и всички останали които четат или призовават да се чете сайта,

Снощи във вайбър групата в която участва една много малка част с много голямо его от живеещите в Мало Бучино се присъедини лицето Валентин ,няма да коментирам правописа въпреки че и той беше обект на дълги и излишни коментари ,защото за мен проблема беше друг.
Нападнахте го затова ,че иска хората да са наясно кой къде и какво ходи да иска за селото ,затова че иска събрания и гласност.Човека е абсолютно прав ,сигурна съм че много хора в селото /не само бабите/ искат и други неща освен да се асфалтират и осветят улиците във вилните зони примерно.Призовахте многократно да се чете сайта на сдружението едва ли не като единствена възможност за осведомяване на селото!!??!
В тази връзка си позволявам само да ви напомня следното:

– Супер сте напред с технологиите и комуникирането /браво!/,даже се подигравате на останалите /жалко!/, ама си сложихте пощенски кутии на „Демокрация“  – интересно!

– На последните кметски избори един от кандидатите персонално на всеки изпрати на хартия адресирана покана за предизборно събрание ,а сега призовавате същите тези хора да четат в сайта –  странно!

– Предстоят и нови избори и тогава тия хора като лицето Валентин,бабите или тук таме някой по-неграмотен сигурно ще са много важни и може би на тях ще се гледа по друг начин,така си мисля – ще видиме.


Аз също вярвам в хората ,така както снощи написа някой от четящите сайта и затова моля хайде нека да се уважаваме,да се съобразяваме и да гледаме в една посока.


18.01.2019г.                                С уважение:Даниела Костова
                                      Родена ,израснала и живееща в с.Мало Бучино
Естествено даваме право на отговор на всички споменати директно или индиректно в писмото,респективно на всички, които искат да водят смислена и аргументирана дискусия и могат да отделят десет минути време да напишат издържан смислово текст като публикувания.
Прояви Инициатива – бъди активен!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.