Подмаяна на отоплителни уреди – срокът изтича

Подмаяна на отоплителни уреди – срокът изтича
16.08.2020 Atanas Tassev

Получихме следното писмо от г-н Ивайло Кръстев – Председател на ИС (изпълнителен съвет) на ГС (граждански съвет) към кмета на СО район “Овча купел” – г-н А.Стефанов. (моля, ако допускаме някакви неточности в структурите на ГС, последните да бъдат така добри да си обновят инфото на страницата на община “Овча купел”!).

Считаме, че е важно за всички и го публикуваме тутакси. Прочетете внимателно инфото в линковете по-долу и ако отговаряте на условията, кандидатствайте незабавно по програмата, защото срокът за подаване на документи изтича на 20 август 2020 г.

Вече веднъж публикувахме такава информация подадена ни на хартиен носител от местната власт в село Мало Бучино, но сега можете да се запознаете по-обстойно, както следва:

Наско, Търсих те по-рано днес по повода, описан по-долу. Изпращам ти полезна информация, която те моля да разпространиш сред твоите близки и познати в Мало Бучино, в район Овча Купел, защо не и на сайта на Сдружението. Ето тук можеш да се запознаеш с условията на програмата за подмяна на печки на дърва и въглища с нови, екологични устройства – https://www.sofia.bg/opos Очаква се тази година почти всички заявления да бъдат одобрени, просто няма достатъчно кандидати. Крайният срок за подаване на документи е 20.08.2020 г. Моля, прочети внимателно файла ПОКАНА към “Пакет документи за индивидуално кандидатстване на физически лица”, ето тук – https://www.sofia.bg/documents/20182/8266474/OPOS-Pokana+fisicheski+lica.docx/c972421b-b89c-4f1b-9d32-a962cb9f0b7c

Моля, запознай се също със самия формуляр за кандидатстване! Ето го тук – https://www.sofia.bg/documents/20182/8266477/OPOS-Obrazets+1+Formuliar_FL-individualen.docx/02e1ef47-bf4d-476e-90e1-da9704af2dcc

По този повод те търсих. Нека сме полезни на хората! Поздрави, Ивайло Кръстев

Моля, всички Съмишленици да се възползват от достъпните им информациоони канали и да разпространят информацията до възможно по-голям кръг от хора, незабавно!

Поради малкия брой подадени заявления вероятността да бъдете одобрен е много висока!

Прояви Инициатива!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.