Под дъното на кофата

Под дъното на кофата
12.04.2021 Atanas Tassev

В последните петнадесетина години, благодарение на инициативните хора в селото и вилните зони полека-лека бяха разрешени доста проблеми касаещи пътната инфраструктура. Можете да видите на страниците на сайта как на бригадирски начала жителите изграждат канавки, улични настилки, поставят табелки, правят площадки за боклук и т.н. Това са ни възможностите. Ние не разполагаме с ресурса, който има местната и централната власт и не можем като тях да строим детски градини, магистрали, читалища, мостове, небостъргачи…

Ние можем с малките си възможности и със сериозното си постоянство да постигаме резултати.

Този път, някой от жителите на селото, който иска да живее в 21 век и в уредено населено място е положил началорто на нещо колосално за нашите възможности, пред което бледнеят подвизите-обещания на общински и всякакви други власти.

Така да се каже е поставена “първата копка” на подобряването на републиканската пътна инфраструктура. Под дъното на кофата от, която стърчи нещо като копие с червен найлонов плик на върха му, видно от снимката по-долу, инициативен жител на селото е излял бетон за да замаже дупката на пътя. Комплименти!

Колко ли му е писнало вече?!

Така да се каже:  “Добрата инфраструктура в Мало Бучино е под дъното на кофата!”

Прояви Инициатива!

Ако не го направиш ти, няма кой друг да го свърши!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.