Попълване и подаване на заявление към Овергаз Мрежи АД

Попълване и подаване на заявление към Овергаз Мрежи АД
14.01.2020 Atanas Tassev

инж.Кирил Марковски

В продължение на темата по газифициране на село Мало Бучино, възникнаха въпроси по попълване на заявлението от физически лица, които ние препратихме към Заместник изпълниъелния директор в сектор “Разпределение на природен газ” от Овергаз Мрежи АД – г-н Кирил Марковски който беше така любезен да ни отговори почти мигновено както следва:

Здравейте,
Съгласно зададените въпроси, предоставям следната информация:
Въпрос №1 – Да бъде подписано лично или може да го пратят и по електронна поща към нас/вас? Има доста хора, които живеят само през лятото и рядко идват зимата, но искат да се включат.
Заявлението трябва да се подпише от собственика на имота или упълномощено от него лице.
Към настоящия момент не е необходимо лична среща със заявителя, ако клиента го няма в момента, е достатъчно е да го подпише, сканира и изпрати по е-мейл на контактното лице, което събира заявленията.
Въпрос №2 – Да има приложени документи за собственост на този етап?!  По време на срещата ми се струва коментирахме, че това ще стане на по-късен етап.
Към настоящия момент няма необходимост да се предоставят документи за собственост и др. приложения! Подобни документи събираме, когато сключваме самите договори с клиентите. Тогава ще се срещаме лично с тях за подпис на заявления, договори и т.н.
Въпрос №3 – Да попълваме площи, инсталации и т.н., че вече ме питаха и не бях уверен в отговорите си.
Да. Нека хората си попълнят цялата инфорамация, която знаят към момента.
Поздрави,
Кирил

С уважение,

Кирил Марковски
Зам. изп. директор “Разпределение на природен газ”
Можете да изпращате по електронна поща сканирани собственоръчно подписани заявления, цветни А4 в pdf формат, с плътност 300 dpi на адрес: initiative@malobuchino.org
Ние ще имаме грижата да ги предадем на г-н Р.Кишкин, който най-вероятно ще поеме тази отговорност да движи въпроса, поради многогодишния си опит в системата на газоразпределението в България.
Надяваме се информацията да е била полезна за вас.
Прояви Инициатива!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.