Преброяване на кметовете и населението

Преброяване на кметовете и населението
16.10.2021 Atanas Tassev

Неусетно мина лятото и дойде есента. Неусетно мина класацията за кмет на годината и преброяването на населението. То класацията си е едно преброяване на най-добрите кметове.

Хич не  ми е приятно да съобщя новината, че нито успяхме да вкараме селската власт на челните места в едноименната класация за кмет на годината нито пък някой мина да ни преброи. То не, че държавата не дава пари и за двете, но де отиват те никой никога не разбира в нашето село, щото хората са скромни и не искат да се фукляват. Тихо, скромно и всеотдайно се претрепват да работят денонощно в полза на нашата малка сплотена общност. Така и с преброяването.

При това всичко се прави така незабележимо, че не успях да видя дори малка следа на някаква промяна въпреки остсъствието ми в последните няколко месеца от село. Сега застудя и не е удобно време за започване на каквато и да е работа по изграждане на нова инфраструктура или ремонтиране на старата. Е, като се запролети селската власт ще подкара нещата…

Сега е време селската власт да направи дълбок анализ защо и как. Ще отчете постигнатото. Ще направи организация за това, което ще върши занапред – мостове, детски градини, небостъргачи и други по-малки обекти. И като се стопли времето напролет ударно ще оправи всичко за нула време.  Е, хайде до напролет….

Ако не стане, то …

Прояви Инициатива!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.