Първа работна сесия на инициативния граждански съвет „Обединено Мало Бучино“!

Първа работна сесия на инициативния граждански съвет „Обединено Мало Бучино“!
01.12.2019 Atanas Tassev

Днес, 1 декември 2019 г., от 11:30 часа, в кметстството на селото, се състоя първата работна сесия на инициативния граждански съвет “Обединено Мало Бучино”.

От наш достоверен източник имаме информация, че членовете на съвета са направили кратък преглед на селските проблеми описани в последните протоколи от последните общи селски събрания и са набелязали конкретни мерки за действия по решаването им.

В съвета са набелязали кой (Кметът на селото) какви писма да подготви и сроковете, в които трябва да ги внесе в официалните институции.

По време на сесията са представени официални документи предоставени от г-н Т.Тодоров, отнасящи се до канализацията на селото, с идеята да се изясни съществуването или не, на проект за канализация на населеното място. Ще коментираме документите, когато бъдат публикувани на “официалната” на гражданския съвет “Обединено Мало Бучино” Facebook страница.

Не са коментирани доколкото знаем организационни въпроси за структура, функции и правила на работа на съвета , но това се надяваме да стане на следващи сесии на този орган и да разберем как работи този орган.

Определена е датата на следващата сесия на съвета да бъде на 18 декември 2019 г., когато отговорните(кмет Николова) лица ще докладват извършеното и ще разискват следващите стъпки в работата си.

Прояви Инициатива!

 

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.