Пътно-ремонтни работи

Пътно-ремонтни работи
29.04.2018 Atanas Tassev

Сезонът на пътно-ремонтните работи започна в цялата държава. Започна и в село Мало Бучино. Facbook страницата с.Мало Бучино публикува миналата седмица информацията, че по инициатива на Кмет И.Николова е подравнен и направен проходим пътя към гробището. Наистина силно необходим ремонт. Позволяваме си да публикувам текста и част от снимките от Facebook страницата за да информираме възможно повече жители на нашата общост за направените подобрения на пътната инфраструктура.

Здравейте , драги съграждани !С радост ви съобщавам , че ремонтно–възстановителната дейност , по възстановяването ,на пътя към Гробищен парк Мало Бучино приключи !!! Възстановена е настилката на пътя , изградени са нови отводнителни канавки.Трябва да отбележа , че ремонта е извършен по молба , на кмет Николова , и на доброволни начала , от фирмата изпълнител !!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Улица “Янтра” в.з.”Пладнище”

Миналата седмица наш Съмишленик за своя сметка насипа и валира част от улица “Янтра”. Практически това е вече една от най-натоварените отсечки във вилна зона “Пладнище” и след зимните снегове беше в много лошо състояние. Получихме кадри от жители на района, които публикуваме.

Ул.”Янтра” през мера̀та

Знаем, че в същия ден и наши Съмишленици от Вилна зона “Симоница”, за своя сметка са насипали с асфалтова фрезовка част от улица и са я валирали с машините, които виждате на снимката най-долу, но също не разполагам със снимки, въпрки персоналната ми молба да ми изпратят. Всъщност всеки който желае може да пише коментари към статиите, да споделя или изпраща текстове, снимки или видео,  което с удоволствие ще публикуваме. Може да се възползвате от контактната форма или от познатия ви електронен адрес: initiative@malobuchino.org

 

 

Пътно-строителни машини в селото

Прояви Инициатива!

 

 

 

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.