Разиграва се “Дамски гамбит” в община “Овча купел”

Разиграва се “Дамски гамбит” в община “Овча купел”
28.07.2020 Atanas Tassev

В селския официален Facebook профил на местната власт в Мало Бучино беше публикувана статия “Златина Станкова: Ангел Стефанов премахва неудобните от екипа си в Овча купел след победата”, която буквално след секунди беше изтрита от праволинейните Админи.

Публикуващият жител на селото се възползва от свободата на словото в селския неофициален но свободен за публикации Facebook канал “с.Мало Бучино” наричан мило от всички “Кокошките” и тутакси “постна” статията

Кмет А.Стефанов снимка actualno.com

отново, като така я направи достояние за всички, които желаят да се възползват от правото си да бъдат информирани.

Не ни е работа да коментираме кой крив и кой прав ама нещо този екип започна да показва недостатъци по-малко от година след създаването си, при това няколко месеца без реални действия от негова страна поради COVID-19 пандемията.

Верни на традицията предлагаме новината като дебело подчертаваме, че за пръв път сме свидетели на нещо такова в община “Овча купел” въпреки, че вече повече от двадесет години живеем в този столичен район и наблюдаваме процесите. Препоръчваме ви да я прочетете  и да формирате лично мнение!

Моля, не ни изпращайте “screen shot-ове” наа селския официален на местната власт Facebook канал със статията, защото няма да ги публикуваме понеже не се бъркаме в полтиката на Админите на същия да решават кое е важно за населението и кое не, както и да решават кой е заслужил да има достъп до него и кой не, но това е друга дълга тема по наше мнение без изход. Все пак може пък да се появи отново публикацията там, като се вземе под внимание отсъствието на местната власт от страната (същата е в отпуск и с право отдъхва в чужбина, както научихме от достоверен източник днес следобяд) и се окаже, че нещо е объркана “правата линия”…отново…

Ще следим процесите и ще ви информираме своевременно!

Появи Инициатива!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.