Селският магазин в Мало Бучино не работи

Селският магазин в Мало Бучино не работи
28.11.2020 Atanas Tassev

От около една седмица (от 23 ноември 2020 г.) селският магазин/кръчма/читалище/кафе-клуб/ и т.н. със знаковото име “При Ива”, по думите на силно разочаровани от отсъствието му съседи, не работи.

Магазинът отвори врати в сряда, 15 април 2020 г. в 8:00 часа, както широко бе рекламиран в селските информационни канали, близки на селската власт. Създателите на рекламните послания го обявиха като “НОВИя-СТАР” магазин “При Ива” и надяваме се неволно създадоха внушението  за срастване на селската власт със селския бизнес, както чухме да коментират селските икономически анализатори.

Тези внушения се подсилиха когато члена на ОС към местната власт, член на ГС към кмет А.Стефанов, админа на всичко, специалиста по… г-жа Е.Велинова се оказа, че без стеснение го менажира/управлява съвместно с нейния съпруг.

Считаме, че всякакви паралели с името на магазина и популярни лица от селото са неуместни. Те не ни интересуват, както не ни интересуват причините довели до затварянето на магазина “При Ива”.

Това, което ни интересува в обстановката на пандемия, причините довели до затварянето на магазина “При Ива” да не са здравни и всички да са живи и здрави. Надяваме се е така!

Изпълнявайте противоепидемиологичните мерки, спазвайте социална дистанция, не се целувайте без сериозна основателна причина, ползвайте лични предпазни средства,  хранете се здравословно!

Прояви Инициатива!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.