Селско събрание на 03.02.2019 г.

Селско събрание на 03.02.2019 г.
18.01.2019 Atanas Tassev

Вчера в чат групата “Мало Бучино” организирана във Viber, кмет И.Николова обяви  селско събрание на 03 февруари 2019 г. По късно стана ясно, че то ще е от 11:00 часа, съвсем логично в сградата на Кметството в Мало Бучино. Не стана ясна темата на събранието. По-късно стана ясно от многобройните писания в този неформален информационен канал, че се събират предложения за проблеми които стоят пред жителите и търсене на път за тяхното решаване. За да не стане някоя грешка и по-лесна четимост, ще обединиме подадената на “кванти” информация както следва:

__________________________________________________________________________________

Уважаеми жители, на 3.02.2019 г., Кмет И.Николова свиква селско събрание от 11:00 часа в сградата на Кметство Мало Бучино.

Желателно е присъствието на всички заинтересувани и желаещи да подобрят средата на живот в село Мало Бучино.

С уважение – Кмет И.Николова

17.01.2019 г.

_________________________________________________________________________________

Темата на насроченото събрание не стана ясна и за нас и това ни кара да направим нашите коментари. Дебело подчертаваме че те изразяват личното мнение на автора. Още по-дебело подчертаваме, че всеки който желае да напише нещо на страниците на malobuchino.org е добре дошъл.

Та от обявата за селското събрание знаем следното:

  • знаем Организатора, деня, часа и мястото на провеждане
  • темата и обсъжданите проблеми тепърва ще се решават
  • Организаторът очаква публиката в чат канала “Мало Бучино” да му подскажат какво ги вълнува и какви нерешени проблеми има в село Мало Бучино
  • знаем и виждаме, че има странно повишение на броя на събранията организирани по този тертип (да ме извиняват читателите, но бягам от думата “схема”) и имаме странното усещане, че честотата им през 2019 г. ще расте главоломно

Абе хора ако работата ви е да решавате проблемите в населеното място, ще е супер любопитно да разберем как я вършите ако не знаете, че има такива. Представям си как Кмет Фандъкова свиква общоградско събрание на стадион “Васил Левски” и кани всички жители на Столицата за да ги пита има ли проблеми с пътната инфраструктура, канализацията, транспорта, осветлението и т.н.

 

Май, по-добре ще е, тема на събранието да бъде кое точно е наред ….?!

 

Прояви Инициатива!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.