Скоростограничителни съоръжения в Мало Бучино

Скоростограничителни съоръжения в Мало Бучино
02.07.2019 Atanas Tassev

След дълга и бавна административан процедура сме на финала на изпълнението на две скоростоограничителни съоръжения на ул.”Люлин” в село Мало Бучино.

Вчера, работници и машини на изпълнителя (фирма “ПСТ”) положиха  боята на скоростоограничителните съоръжение, с което поставиха и “точка” на процедурата и изпълнението им.

Съоръженията са видими и независимо от споровете за височината им са ясно и отчетливо различими за водачите на преминаващите превозни средства.

За наша изненада процедурата по проектирането, одобряването и съгласуването на съоръженията отне доста време, но “замесените” в нейното придвижване, кмет Хр.Семерджиева, инж.И.Панчева и Съмишленици на Инициативата при подкрепата на депутат Ст.Иванов , сме сигурни, ще са доволни от резултата.

Надяваме се и жителите на село Мало Бучино, също.

Усилията на работната група от Съмишленици и местната власт сега са концентрирани в следващите инфраструктурни стъпки, които те се надяват, че ще оставят трайни и видими следи в пътната мрежа на село Мало Бучино.

И накрая за да припомним как започна всичко, можете да го видите на следния линк: http://malobuchino.org/old_design/index.php/news/79-sreshta-s-mestnata-vlast

 

Прояви Инициатива!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.