След “Празник на сламата”

След “Празник на сламата”
24.10.2018 Atanas Tassev

По няколко годишна традиция и тази година на 30 септември се проведе “Празника на сламата” . При чудесни метеорологични условия той събра, по окомерни наши наблюдения, поне 2000 души. Това си остава и най-значимото събитие в календара на обществения живот на село Мало Бучино. Всички в селото знаят, че основен оранизатор на събитието е “Хармоника”, за която работи местната мандра.

Преди десетина дни получихме ссигнал от местен жител, че има несъбрани найлонови маркиращи ленти по трасето на традиционно организирания iRanRun. Поехме ангажимент да се свържем с организаторите и да ги известим за тазгодишния им пропуск. Поради не многото ни свободно време не успяхме да го направим тутакси, а проведохме телефонен разговор с местния координатор на събитието – мандрата в селото.

За наша най-голяма изненада вчера получихме телефонно обаждане от г-жа Велинова от СО район “Овча купел”, че има постъпила жалба за непочистено трасе на iRan Run състезанието. Тя помоли за съдействие да и дадем контакт с оглед на бързото решаване на въпроса. Освен контакта си направихме труда да се срещнем лично с отговорния за организацията от страна на “Хармоника”, а именно Марина Михайлова.

Марина Михайлова

Разбрахме лично, че поради отсъствие от страната са пропуснали, но знаят за ситуацията. Получихме и писмено резюме от разговора на г-жа Михайлова с г-жа Велинова и верни на традицията да показваме фактите такива каквито са го публикуваме без съкращения както следва:

On 23 Oct 2018, at 15:15, Marina Mihaylova <marina@harmonica.bg> wrote:

Много благодаря за съдействието.
Разговарях с г-жа Велинова, уверих я, че ще премахнем всичко, което е останало, до края на седмицата. Реално, още днес вечерта ще преминем цялото трасе и ще съберем оставащи ленти.
Отново огромно благодаря за съдействието!

Поздрави

Марина

Marina Mihaylova
Marketing Manager

Считаме въпросът за уреден, познавайки работата на “Хармоника” и се радваме на все по-доброто сработване на общинската администрация със Съмишлениците на ГС “ИМБ”

 

Прояви инициатива!

 

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.