Софийска вода + ЧЕЗ

Софийска вода + ЧЕЗ
10.10.2017 Atanas Tassev

В неделя, 8-ми октомври, бяхме подложени на “координирана атака” от двете комунални дружества Софийска вода и ЧЕЗ.

Не възразяваме, че има “форс мажорни” обстоятелства и стават повреди, поради което Софийска вода посредством подизпълнителя си “Райкомерс” извърши авариен ремонт в следобедните часове и остави без вода почти цялата вилна зона Симоница. Вероятно и в самото село е имало проблеми, но не сме получили сигнали от там.

Знаем, че когато има повреда тя трябва да се отстрани, но знаем, че отстраняването на повредата и извършването на ремонтните работи следва да завърши с оставяне на строителната площадка във вида, в който е била. Е, не за първи път излишната пръст бива изсипвана където е удобно, видимо от снимката по-долу. За втори път използваното място е разклона за в.з.”Симоница” и улица “Искър”. Наши Съмишленици са уведомили кмета на с.Мало Бучино и са оставили сигнал в контактния център на “Софийска вода”.

Паралелно със случващото се имаше седем спирания на електрозахранването от страна на ЧЕЗ при ясно и неветровито време. Така и не станаха ясни причините за спиранията на тока в този ден, но сме подготвили една жалба към ЧЕЗ, която ще внесем днес. Какво ли ще е когато зимата падне сняг и задухат ветрове?

За щастие никой до момента не е сигнализирал за повредени електроуреди.

Все пак не искаме да живеем в сметище и разтоварище и молим всеки, който забележи нещо такова да ни изпраща снимки и кратка информация.

4 Коментара

 1. генерал 7 години преди

  Не само , че е изсипана там, но част от нея е на платното!!! Лично слязох с една лопатка от колата да я поприбера, да не се пребият хората след мен в тъмното.

  • Гого 7 години преди

   Обещаха от “Райкомерс” да я махнат!

 2. Автор
  Atanas Tassev 7 години преди

  Обади ми се по телефона Кмет Николова (12/10/17) и ми сподели, че от Софийска вода са обещали да си вдигнат остатъка от пръста. Ще изчакаме да видим какво сще се случи!

 3. генерал 7 години преди

  Вчера кмет Николова ми каза същото.

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.