Страхотно детско тържество в с.Мало Бучино

Страхотно детско тържество в с.Мало Бучино
01.06.2019 Atanas Tassev

Днес е 1 юни. Международен Ден на детето, както вече ви информираха всички електронни информационни канали в село Мало Бучино.

Очаквано, инспирираното и организирано от Съмишленици тържество премина с много настроение, изненади и веселба не са мо за малчуганите. Не по-малко се забавляваха организаторите докато приготвяха всичко пък и по време на самото тържество.

С най-голямо удоволствие отбелязваме и благодарим на ко-партньорите в лицето на СО район “Овча купел” – Кмет Хр.Семерджиева, Хармоника, местния магазин за хранителни стоки със собственик К.Захариев, Й.Драганчев, Ц.Стоянова, М.Кирова, В.Пенев и доброволци, които участваха в аранжирането на пространството за тържеството.

Надяваме се наистина оставихме траен топъл спомен от двата часа, в които те рисуваха по асфалта, танцуваха и пяха, пийваха и хапваха от отрупаната маса с лакомства.

Надяваме се да усетите атмосферата и настроението от публикуваните снимки по-долу

Всички, които участвахме в организацията си обещахме това да бъде първото от поредица събития за децата, които възнамеряваме да организираме.

На финала на празненството показахме на децата, че отпадъка трябва да се събира разделно.

 

Още снимки и видео може да видите на линковете към следващите  Facebook страници:

Сигурни сме, че и още много други са публикували снимки и видео, но молим да бъдем извинени, че не е възможно да споменем всички.

Прояви Инициатива!

 

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.