Събрание за газифициране на с.Мало Бучино

Събрание за газифициране на с.Мало Бучино
16.06.2019 Atanas Tassev

Администраторът на Viber група “с.Мало Бучино”, Е.Велинова, публикува важно съобщение за газифициране на селото. Верни на принципите си го публикуваме без редакция както следва:

На 31.05.2019г. кмет Николова направи среща с представители на Овергаз за предварителни разговори за газифициране на село Мало Бучино. Представи се идеен проект за предпроектно проучване.
На 15.06.2019г. от 10.30 ч. в кметството ще се проведе събрание с представител на Овергаз за разяснение. Всеки ще може да зададе въпроси, както и да се получи по – голяма яснота за ситуацията, възможностите и т.н

Няколко дни по-късно на 8 юни 2019 г., г-жа Велинова публикува корекция на съобщението както следва:

ПРОМЯНА НА ДАТАТА
На 31.05.2019г. кмет Николова направи среща с представители на Овергаз за предварителни разговори за газифициране на село Мало Бучино. Представи се идеен проект за предпроектно проучване.
ПРОМЯНА /Няма да има събрание на 15.06.19г, датата ще е:
На 22.06.2019г. от 10.30 ч. в кметството ще се проведе събрание с представител на Овергаз за разяснение. Всеки ще може да зададе въпроси, както и да се получи по – голяма яснота за ситуацията, възможностите и т.н

Не разбрахме кой е организаторът на събранието. Вероятно кмет Николаова?! Или може би Овергаз?!

Направихме и плах опит да видим идейния проекта, дето се е представил, но разбрахме, че е в някаква папка при кмет Николова. Предполагаме, че ще разберем на 22 юни 2019 г. (събота) от 10:30 часа за какво става дума и ще ни разяснят ( макар че ако четете тази статия, може и сами да си го прочетете представения проект и да питате за неяснотии).

Така, че всички, които искат да бъдат газифицирани и информирани са поканение, а за тези, които не дойдат, ще се опитаме да направиме резюме на събранието или ако ни предоставят официален протокол, верни на принципите си, ще го публикуваме.

Разбира се ще ви информираме и за извършената  след събранието работа, както го правим и за предишни други събрания, на които решаваме фундаментални за село Мало Бучино въпроси.

Прояви Инициатива!

 

 

 

 

 

 

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.