Табелата за в.з.Симоница, с.Мало Бучино

Табелата за в.з.Симоница, с.Мало Бучино
09.05.2018 Atanas Tassev

Имаме удоволствието да ви инфорираме, че Съмишленици на идеята да направим по-добра средата на живот, със свои средства и личен труд възстановиха табелата, която указваше посоката към в.з.Симоница, счупена от неизвестни опоненти в навечерието на Гергьовден.

Табелата отблизо със следите от сачми

Получихме снимки и коментар от Съмишлениците. Снимките може да видите по-долу, както и да различите на тях, че по табелата е стреляно най-вероятно с въздушно оръжие. Наистина както ни пишат “интересно място за изкарване на адреналин”. Ние бихме споделили, че ако някой има в излишък физическа енергия и адреналин, може да му предложим различни полезни варианти да ги разходи в полза на цялата наша общност като съгради нещо, а не като го разруши.

Но това е “материалът”, както казват някои наши политици, а ние се надяваме, че все някой може пък по “случайност” да знае кой е изсипал излишната си енергия и да ни напише или обади.

Все пак изказваме голямата си благодарност към Съмишлениците, които сме  сигурни, са повече от тези с излишен адреналин!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.