Теч на вода на ул.”Искър” в Мало Бучино

Теч на вода на ул.”Искър” в Мало Бучино
21.09.2020 Atanas Tassev

Наши Съмишленици ни алармираха за теч на вода на кръстовището на ул.”Искър” и ул.”Пирин”, в.з.”Пладнище, мало Бучино, още в събота 19 септември 2020 г. Не можахме да разберем от снимките, които ни изпратиха какво точно се случва, но в неделя вечер разбрахме, че е имало теч от водопроводната мрежа, който е бил отстранен от “Софийска Вода”. Повредата е била в последните метри положен асфалт на ул.”Искър” в рамките на проекта за водопровода “Мало Бучино – Перник” на който е принципал Министерство на Икономиката.

“Здравей Наско , днес минах по новия асфалт на ул.Искър и забелязах странна подутина на пътя от която блика вода. Пускам снимки :”

“Може би е добре да се коментира на някоя бъдеща среща”

“Това е чисто новият асфалт на Искър. Вдигнал се е като мокро дюшеме”

Течът предизвика  коментари и въпроси, на които не можем да ви отговорим, но който иска може да ги зададе на съответните власти.

Не ни е ясно защо беше асфалтирана само половината улица и къде отиде другия асфалт. Не можем да ви кажем и кой е взел решението, че само половината от улицата е амортизирана вследствие преминаването на тежки машини при строежа на водопровода и само тази част се нуждае от асфалт.

Ако някой може да даде информация по въпроса, то това очевидно е Принципала на проекта – Министерство на икономиката или Премиера на Републиката, на когото местната власт лично написа, както ви информирахме преди време.

Прояви Инициатива!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.