Улица “Янтра”, в.з.”Пладнище”, с.Мало Бучино

Улица “Янтра”, в.з.”Пладнище”, с.Мало Бучино
23.11.2018 Atanas Tassev

Приключиха ремонтните работи по ул.”Янтра” в участъка от мандрата на Хармоника до началото на вилната зона “Пладнище”. Приключиха за тази година. Приключиха не само физически с ремонта, но и с разплащането към изпълнителя. Общата стойност на извършената работа е 3900 (три хиляди и деветстотин) лева, както е видно от платежното нареждане, което публикуваме по-долу.

Можем с гордост да кажем, че в сравнение с миналата година имаме двойно увеличение на Съмишленици превели по банков път пари за подобряване средата на живот. Същият ефект се наблюдава и от получените средства в брой. Обръщаме внимание, че получените пари в брой са внесени по сметките на ГС “Инициатива за Мало Бучино” по приложен списък към банковия документ. Всички, които дариха пари в брой, го направиха целево за конкретния ремонт и съгласно тяхната воля така са разходвани набраните средства.

Паричните средства внесени по банков път от Съмишленици на идеята за подобряване средата на живот, които не се ползват директно от направените подобрения по улица “Янтра”  са налични по банковата сметка на Сдружението.

Естествено, не сме очаквал да дадат пари всички, които се ползват от пътната връзка  на в.з.”Пладнище” до Мандрата. Естествено, се надяваме техните социални инстинкти за живот в общност да сработят и да схванат принципа, че като ползваш е редно и да плащаш. Да не говорим за повишаването стойността на имотите от подобрен достъп, снегопочистване и т.н.

Благодарим на всички Съмишленици, които се включиха в набирането на средства с лични вноски и лично участие по създаване на организация за ремонтране преди зимния период на тази основна пътна връзка.

Апелираме към всички дали или не дали пари да следят за правилната експлоятация и да не допускат преминаването на пътни превозни средства с общо тегло над 2.5 тона по улицата в “мокрите” сезони. Моля, снимайте нарушителите така, че да се виждат регистрационните номера и ни изпращайте снимките. Ще предприемем мерки, който руши да си плаща за нанесените повреди. Вече имаме прецедент.

Платежно нареждане ул.”Янтра”

Прояви Инициатива!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.