ЧЕЗ сменя подхода при присъединяване към мрежата

ЧЕЗ сменя подхода при присъединяване към мрежата
21.04.2020 Atanas Tassev

От Пресцентъра на “ЧЕЗ Разпределение България”АД бяха така добри да ни уведомят писмено за смяна на подхода при присъединяване на нови абонати към електропреносната мрежа. Верни на традицията публикуваме писмото без коментари и съкращения, както следва:

Уважаеми колеги,

„ЧЕЗ Разпределение България“ АД не извършва планирани ремонти  по електроразпределителната мрежа oт 15.03.2020 г. Компанията осъществява единствено аварийни и превантивни ремонти по спешност и в условия на извънредно положение, за да поддържа надеждна и качествена услуга. В дружеството, обаче, продължават да постъпват искания за включване към електроразпределителната мрежа на обекти на граждани и фирми, които са провели последователно и законосъобразно всички процедури и са сключили съответните договори за присъединяване. Неизпълнението на подобни ангажименти от страна на дружеството може да доведе до икономически вреди, загуби на работни места, битови неудобства и др. Тъй като включването на обектите към мрежата изисква временни прекъсвания на електрозахранването, компанията реорганизира своята дейност и мобилизира служители за работа през нощта, за да не смущава ежедневието на потребителите. Прекъсванията за присъединяване на нови обекти ще се извършват в малките часове на денонощието – между 01:00 ч. и 05:00 ч., когато ще засегнат възможно най-малък брой активни потребители на електроенергия. Няма да се прекъсва услугата за болници, институции и администрации с обществена значимост.

 

Приложено Ви изпращаме файл с планираните присъединявания на нови клиенти на територията на София-град, обслужвана от “ЧЕЗ Разпределение България” АД, за периода 21.04-24.04.2020 г.

Моля, при публикуване да се придържате към заглавието на файла и да ни изпратите линк от публикацията!

С уважение,

Пресцентър „ЧЕЗ България“ ЕАД

В приложения към писмото файл няма описани предвидени планирани прекъсвания на тока в района на село Мало Бучино.

 

Прояви Инициатива! – #ОстаниСиВкъщи

 

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.