Off Road – Мало Бучино

Off Road – Мало Бучино
20.03.2018 Atanas Tassev

От няколко седмици функционира Off Road клуб Мало Бучино. Можете да видите снимки и видео за него във Facebook. Похвално е това, че любителите на мотоспортовете се обединяват в клуб и се надяваме скоро да ги поздравим с награди от състезания в страната, а защо не и в чужбина.

Пророчески се оказва коментара на наш съсед и Съмишленик за любителите на силни преживявания. С него разменихме и кореспонденция по темата, но не знам дали той лично се е включил в начинанието. Сигурен съм, че скоро ще стане ясно.

Ще се радваме да публикуват и малко инфо на Facebook страницата си за да разберем, кой, кога, къде,  как… и т.н. за събития и организация. С удоволствие ще им дадем права да публикуват на сайта www.malobuchino.org ако разбира се желаят.

Сега си позволяваме да публикуваме по-долу, няколко снимки от тяхната страница.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На ентусиазираните Off Roaders желаем много  безаварийни километри и постижения на местно и световно ниво!

 

 

 

3 Коментара

 1. генерал 6 години преди

  Радвам се, ако съм бил от пророците. Въпреки възрастта ,ще кандидатствам за членство в клуба. Имам и подходяща машина и мотоциклет. Може пък и да ме приемат… НО – голямо НО!? Лично ще внимавам откъде минават маршрутите. Както знаете ,сами се грижим за пътищата до имотите си. НИЩО не налага да се форсират машините пред вратата ти , когато току що си насипал чакъл и си го валирал. Най- малкото е неуважение към труда, да не говорим за средства. Ще поговорим и за почивните часове. За щастие – има малки деца , пък и възрастни хора, които се нуждаят от почивка. Ще говорим и за горските пътища. А сега да видим дали ще ме приемат???? Успех на клуба – това е пътя – Сдружение !

  • Автор
   Atanas Tassev 6 години преди

   Г-н Генерал, утре на събранието е добре да се дискутира и този въпрос.
   Може ли да публикувам отделно твоя коментар за да стигне до повече хора, ако не възразяваш?!

 2. генерал 6 години преди

  Публикувай го. Мисля че съм чул достатъчно подобни разсъждения.

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.