“Wind of change”- Вятър на промяната в Мало Бучино

“Wind of change”- Вятър на промяната в Мало Бучино
20.02.2020 Atanas Tassev

Съвсем ненадейно “вятърът на промяната” полъхна вчера следобяд (19/02/20) в нашето село Мало Бучино. Не сме изненадани, че се случи. Ще бъдем приятно изненадани ако успее да духа в една и съща посока дълго време.

Рязко и ненадейно настъпиха кардинални промени в “официалния” селски информационен Facebook profile. Не за първи път, но това е друга тема…

Е, изведнъж Админите изтриха всички не особено ценни със съсдържанието си коментари. Написаха нов призив какво няма да толерират Админите, който не публикуваме, защото не се различава особено от предишните.

По интересно е, че местната власт в лицето на кмет Николова излезе с призив към всички жители на селото, в който плахо се опитва да се дистанцира от някои досегашни практики. Няма сега да правим анализ и оценки на текста и верни на принципите си пъбликуваме факсимилие от  Facebook profile “Мало Бучино”.

Запазваме си правото да коментираме текста в следващите дни, понеже са споменати наши публикации, както и да предприемем последващи действия по него.

И така на вашето внимание:

 

Ще ни извините за качеството , но понеже не сме “официален” информационен канал, дето всеки няколко месеца си изтрива постовете се налага да ползваме “scree shot” инструмен за да ви информираме.

malobuchino.org/old_design

 

Прояви Инициатива!

 

 

 

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.