Поздравителен адрес

Поздравителен адрес
17.11.2023 Atanas Tassev

Честит да е на всички новия кмет на село Мало Бучино – г-н Весел Етугов!

Желаем му много и разностранни успехи в кметуването.

Весел Етугов

В продължение на неговия избор получихме поздравителен адрес от “Електрохолд България” и верни на традицията го публикуваме без съкращения както следва:

Уважаеми колеги,

От името на г-н Карел Крал, главен изпълнителен директор на Електрохолд България, Ви изпращаме поздравителен адрес за г-н Весел Етугов.

Поздрави,

Електрохолд България

Корпоративни комуникации и маркетинг

бул. „Цариградско шосе“ 159
гр. София, п. к. 1784

E-mail: communications@electrohold.bg

www.electrohold.bg


This message and all attachments are confidential. Any unauthorized review, use, disclosure, or distribution is prohibited. If you believe this message has been sent to you by mistake, please notify the sender by replying to this transmission, and delete the message and its attachments without disclosing them   ­­  

 

Прояви Инициатива!

 

 

 

1 коментар

  1. весел етугов 5 месеца преди

    Благодаря за поздравленията и пожеланията! Оттук нататък ни остава работата и то съвместната – заедно с гражданите и институциите. Ще разчитам много на “Инициативата”, която е по-различна и дава друг прочит на събитията от вайбър и фейсбук. Информирам гражданите, че се надявам до края на тази седмица да имам електронен подпис, достъп и печат. Ще Ви уводомя за среща в кметството по оптимизиране на обществения съвет с очакване на конкретни предложения за лица от всички жилищни зони. Започнахме действия по оборудване на помещение за “Клуб на пенсионера”. Очаквам Ви. Весел Етугов.

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.