Работна среща с Овергаз Мрежи АД

Работна среща с Овергаз Мрежи АД
27.12.2019 Atanas Tassev

Независимо от поредицата празнични дни в края на 2019 година, имахме удоволствието да направим работна среща с инж.Кирил Марковски, заместник изпълнителен директор на сектор “производство” в Овергаз Мрежи АД. Срещата беше организирана с любезното съдействие на г-н Р.Кишкин, един от основателите на Сдружението в село Мало Бучино.

Срещата беше опознавателно-информационна по своя характер.

инж.Кирил Марковски

Г-н Марковски, разказа в общи линии за инжинерно-техническите решения по доставяне на газ до краен потребител. Коментирахме подобряването на екологичната обстановка при използване на природен газ от домакинствата в контекста на регистрираните, от монтираните датчици от Инициативата, в последните месеци на годината пикови стойности на фините прахови частици (2.5 микрона). Газификацията без съмнение намалява стойностите на замърсеността на въздуха, което е доказано с множество измервания напрвени в различни райони по света. Може да погледнете и сайта на Овергаз АД тук.

Срещата приключи с договорката в началото на 2020 година да получим в електронен формат детайлна техническа информация, която да предоставим на жителите на населеното място за да вземат информирано решение за газифициране на техните домовве. При въпроси от жителите, ще използваме електронните средства за комуникации и ще получим изчерпателни отговори от специалистите на Овергаз Мрежи АД.

На финала се разделихме като си пожелахме успешна нова 2020 година!

 

Прояви Инициатива!

 

3 Коментара

 1. Елена Велинова 4 години преди

  Защо по въпроса за газификацията не работите в екип с кмета и обществения съвет в мало бучино. Те по отдавна се опитват да правят нещо за популяризиране, а Кишкин много добре знае за това.

  • Автор
   Atanas Tassev 4 години преди

   Г-жо Велинова, защото г-н Кишкин е професионалист с “know-how” и дългогодишен опит в материята природен газ, учередител на ГС”ИМБ” и е член на “обществения съвет”. Tова му е втори опит в последните 15 години за газифициране на селото.
   А за Вас г-жо Велинова, знам…колко отдавна се опитвате да популяризираате “нещо”…
   Днес или утре ще качим още инфо по темата. Продължавайте да следите нашите публикации!

   • Елена Велинова 4 години преди

    Защо не отговорихте на въпроса ясно.!!!!Защо не работите в екип с кмета и обществения съвет на селото по газификацията.

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.