От ЧЕЗ обещаха профилактика на съоръженията

От ЧЕЗ обещаха профилактика на съоръженията
12.10.2017 Atanas Tassev

Вчера получихме писмо от човек, който пое да контактува с ЧЕЗ по повод честите спирания на тока и предстоящата зима с очаквано по-високо потребление на електроенергия. Публикуваме го без редакция:

Наско,

Моля те да публикуваш следното съобщение (ако прецениш го редактирай):

Днес 11.10.2017 г говорихме с ръководителя на поддръжката в „ЧЕЗ Разпределение България АД“ отговарящ за електроразпределителната мрежа, в която попада нашето село (г-н Васил Василев на копие на мейла). Обсъдихме честите прекъсвания на електрозахранването в селото. Като ръководител на поддръжката пое ангажимент до края на октомври (началото на ноември) да направят профилактика на всички изводи захранващи селото, трансформатори (в трафопостовете), както и електропроводи.

Помоли за разбиране, че в някои случаи, дадени повреди се откриват доста трудно, но ще заснемат с термокамери съоръженията и ще почистят дърветата около въздушната линия (жиците по стълбовете средно напрежение).

Лично се ангажира да ръководи процеса, и обеща своевременно да ни информира.

Г-н Василев ми спомена, че част от селото се захранва от чисто нови съоръжения в Банкя (предполагам става въпрос за вилната зона, която се води между Мало Бучино и Банкя).

Казах му, че от прекъсванията е засегнато цялото село (ул. Демокрация, ул. Филип Костов, ул. Люлин, ул Еделвайс както и малките улици около тях, както и в.з. Симоница и Пладнище).

Моли за разбиране и да им дадем шанс да се опитат да решат проблема.

 

Моля, информирайте ни своевременно ако има някакви проблеми за да ги отнесем своевременно към ЧЕЗ.

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.