Ремонтът на ул.Янтра приключи

Ремонтът на ул.Янтра приключи
16.11.2018 Atanas Tassev

Днес, 16 ноември 2018 г. практически приключва ремонтът на ул. Янтра в участъка от мандрата на Хармоника до началото на вилна зона Пладнище. Това е около 600 м трасе през поляната, което скъсява подхода към вилна зона Пладнище, разтоварва трафика на ул.”Никола Петков” в участъка от ул.”Люлин” до разклона за вилна зона Симоница, подобрява комфорта на живот, намаляваа запрашеността и шума, подобрява безопасността в участъка.

Благодарност към всички доброволци, които жертвайки лично време създадоха организация този ремонт да бъде извършен. Благодарност и към всички новоприсъедини ли се към традиционно плащащите подобренията на пътната инфраструктура в зоната.

Имаме един интересен феномен при набирането на средствата за този ремонт. Уеличи се бройката на хората, които използваха възможността да преведат пари по банков път по сметката на ГС “Инициатива за Мало Бучино”. Това определено облекчи доброволците работещи по набирането на средства за ремонта.

Ето и няколко снимки

 

Ако всички живущи се присъедият към заплащането на ремонтите, за няколко години ще асфалтираме основните артерии с малки и поносими вноски за всеки.

 

 

Прояви Инициатива!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.