Ремонт на ул.Янтра, в.з.Пладнище – Мало Бучино

Ремонт на ул.Янтра, в.з.Пладнище – Мало Бучино
13.11.2018 Atanas Tassev

Една от силно натоварените улици във вилна зона “Пладнище” е “Янтра”. Особено зимно време е предпочитана от обитателите на зоната поради малкия си наклон и снегопочистването. Това позволява безпроблемен достъп до зоната. Тази улица е най-сигурната връзка с пътната мрежа на селото, респективно на страната.

Предпочитанията на обитателите и гостите на вилната зона имат и негативна страна. Интензивността на използване е голяма и води до бързо амортизиране на насипаната настилка. Това от своя страна води до по-чести и скъпи ремонти.

От вчера, 12 ноември 2018 г.,  тече поредния ремонт, който включва подравняване на улицата със грейдер, насипване с асфалтова фрезовка и валиране с машина (виброваляк) на насипаното. Сравнително ограничения брой хора, които дават пари за поддържащите ремонти са твърде малко число от реално използващите улицата. Наясно сме с всички аргументи на недаващите пари как да не дават пари и в бъдеще. Е, най-малкото,  очакваме от тях да преведат пари от куртоазия според тяхното разбиране на ползване на пътната мрежа, по банковите сметки публикувани на формата за контакти на този сайт.

 

 

Ако не проявяваш Инициатива поне се включи с пари!  🙂

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.