Скоростно спускане към с. Мало Бучино

Скоростно спускане към с. Мало Бучино
02.11.2017 Atanas Tassev

Имаме удоволствието да ви представим едно страхотно видео, показващо спускане с велосипед от проход “Мало Бучино” в посока към нашето село. Видеото е публикувано  в далечната 2013 г., от  TeoAdventures но едва тази година го открихме във връзка с опитите да финансираме един проект по една програма на Министерството на младежта и спорта.

Проектът, който беше подкрепен от Община “Овча купел” и изготвен от екип на ГС”ИМБ” беше за провеждане на “МБ Вело Фест”. За съжаление не получихме финансиране, но не смятаме да загърбим идеята, която сме убедени има всички необходими предпоставки да бъде реализирана, надяваме се през следващата календарна година. В дългосрочен план считаме, че може да работим в посоката да превърнем с.Мало Бучино в предпочитана дестинация на любителите на вело спорта, който в последните години набира все по голяма популярност.

Но все пак, вижте видеото, дайте вашите коментари, споделете го през социалните медии!

 

2 Коментара

 1. генерал 7 години преди

  Похвала за работещите по проекти! Не се печели всеки път, но с придобиване на опит и малко помощ – ще стане работата!Иначе е лесно да стоиш отстрани и да даваш акъл и не дай Боже – да намираш кусури.. Велоклипа е добър, но бих искал да коментирам мото и АТВ маршрутите около нашето село. Да кажа веднага, че съм моторист и с АТВ също карам, но не мога да одобря маршрута който минава покрай къщата ми и разби пътя до бай Данчова чешма! Напоследък гледам , че обикалят около гробищата, но не знам дали има там поразии на пътя? Тоест . за спорта съм, но не на всяка цена. Как би реагирал човек, когато предния ден е насипал и валирал със свои средства и да гледаш като, че ли нарочно дават газ на новоутъпкания път? Хвърчат камъни, улеи се дълбаят и пр. Да не говорим за шум в събота и неделя по време на почивката на хората. В зоната имаме 27 малки деца? Вчера с Дици /фадромата/ говорихме , че трябва да се сложи тръба на бай Данчова чешма и после да се насипе. Хубави събирания имаше там , песни танци и пр.

  • Атанас Тасев 7 години преди

   Г-н Генерал, има нагласа и се чуват гласове да създадем един клуб Мото/Вело. Или два според предпочитанията на хората.
   Отворени сме към всички!

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.