Среща с кмета на СО район “Овча купел”

Среща с кмета на СО район “Овча купел”
28.01.2021 Atanas Tassev

Кмет А.Стефанов снимка actualno.com

След две писма и няколко телефонни разговора, като отчитохме натовареността на кмет А.Стефанов, пандемичната обстановка и ангажиментите на участниците от страна на Сдружението, успяхме да координираме среща за 29 януари 2021 г.

Темата на срещата ще е една година от кметуването на г-н А.Стефанов и неговия отчет пред избирателите в район “Овча купел”, към който принадлежи и село Мало Бучино. Ще коментираме главно предизборното обещание на кмет Стефанов да работи по приемане на ПУП на село Мало Бучино, което считаме, че е важно за всички живущи. Ще се постараем в личен разговор да разберем какво е направено, какво предстои и как можем да съдействаме това да се случи в настоящия му мандат. Естествено ще засегнем и всички проблеми, които много или малко са функция на устройствения план, като осветление, улични настилки, отводнителни канавки, канализация, елктрификация, газификация, читалище, мостове, детски градини и т.н. и т.н.

В срещата са предвидени девет участника от страна на ГС “Инициатива за Мало Бучино”, като се надяваме всички да успеят да се включат в нея независимо от наложилата се промяна в часа на същата поради ангажименти на кмет Стефанов.

Разбира се, ще информираме нашите Съмишленици за резултатите от срещата на страниците  на сайта на Сдружението и ако имаме възможност в селските електронни информационни канали.

Моля, ако искате да задададем някакви въпроси на кмет Стефанов или да поставите проблеми за обсъждане да ни напишете на адрес: initiative@malobuchino.org

Прояви Инициатива!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.