Трета (несъстояла се) среща с местната власт в Мало Бучино през 2020

 Трета (несъстояла се) среща с местната власт в Мало Бучино през 2020
20.07.2020 Atanas Tassev

Съгласно телефонно обаждане на местната власт от в 12:17 часа на 10 юли 2020 г., получих потвърждение за среща с нея на 15 юли 2020 г. в приемното ѝ време. Приехме да е в 9:00 часа сутринта, когато е относително удобно за такива като мен, които ходят ежедневно на работа.

Тази среща беше съгласувана след настоятелни позвънявания от моя страна да получа отговор на писмените въпроси, които поставих на предишната ни среща.

Прстигнах малко по-рано, защото не е някак коректно дамата местна власт да ме чака.

Прозорецът на кметството

Не искам и няма да ви занимавам колко време ми бше нужно да се срещна с местната власт в официално обявеното приемно и работно време от нея. Приемното и работно време е обявено на официалния сайт на СО район “Овча купел” и на прозореца (не е Windows шега) на кметството в село Мало Бучино.

На 15 юли 2020 г., чинно изчаках около 10 минути след договореното време и тъкмо бях решил да си тръгна се появи сътрудника (пъдаря/секретаря и т.н.) на местната власт, която ме уведоми след мое запитване, че местната власт е в отпуск.

Е, няма да коментирам, че на 10 юли властта не знаеше, че на 15 ще е отпуск и ми напрви среща. Няма да коментирам, че не получих поне едно формално извинение по телефона или електронни канали за прецакания ми пореден работен ден в опит да се срещна с местната власт.

Написах на следващия ден на местната власт едно съобщение през личния ѝ Viber профил, но не получих никакъв отговор. Разбрах, че местната власт има лични ангажименти по сватбата на дъщеря ѝ, която беше в неделя 19 юли. Е, честито на дъщерята и местната власт! За други дъщери в местната власт ще публикувам друг път.

Комплименти за председателя на ОС към местната власт в село Мало Бучино, г-жа Деяна Тупарова, която още на 10 юли, беше категорична, че предложената от местната власт среща няма да се състои. Съжалявам, че не повярвах! Положителното в случая е, че бе загубено само моето време този път.

Прояви Инициатива!

1 коментар

  1. Фен на кмета 4 години преди

    Ами трябвало е да пече кюфтета, това за нея е по-важно отколкото среща/и с хората.

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.