Трета среща с местната власт в 2020 г.

Трета среща с местната власт в 2020 г.
24.06.2020 Atanas Tassev

Прозорецът на кметството

Днес  ” Еньов ден”, 24 юни 2020 г. имах кратка среща с местната власт. Дълго координираната среща продължи много делово около 7 минути. Срещата беше дълго координирана поради разминаване на обявената информация на прозореца на кметството с реалностите на ангажиментите на местната власт. С разбиране на ситуацията, предложих да “отделим” една страничка тип “блог” на кмета на селото от интернет пространството стопанисвано от Гражданско Сдружение “Инициатива за Мало Бучино”, която да бъде информационна за целокупното население. Поехме ангажимента ние да се грижим за наличието на страничката в Интернет средата, нейната достъпност от всички по целия свят, а местната власт да се грижи за съдържанието на тази страничка тип блог. Предложението ми е в процес на обмисляне, така да се каже.

В 7 минутния времеви интервал на срещата, успяхме да засегнем главно и единствено процедурната темата за Обществения съвет при кмета на село Мало Бучино. Все още нямаме консенсус по въпроса, но по мое лично виждане имаме плавно сближаване на позициите. Оставих писмени въпроси за последващи срещи, а до тогава запазваме положението всеки според възможностите си да работи по важни за село Мало Бучино въпроси, като разбира се ангажимента от моя страна си остава, както обикновено, да информирам жителите за свършеното от нас с публикации на на страницата malobuchino.org .

На финала на срещата си пожелахме, всичко което си търсим да ни се случи, както е традицията на “Еньов ден”.

Причината за толкова късото време на срещата бяха внезапно възникнали неотложни въпроси, които изискваха моето присъствие за да бъдат придвижени.

Атанас Тасев

 

Прояви Инициатива!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.