Четвърта (задочна) среща с местната власт в 2020

Четвърта (задочна) среща с местната власт в 2020
31.07.2020 Atanas Tassev

Имахме удоволствието да осъществим четвърта (задочна) среща с местната власт в село Мало Бучино. Приемаме, че сезонът е такъв, отпускарски и местната власт се нуждае от заслужен отдих, по наш достоверен източник в Италия, и с усмивка получихме “отговор” с препоръчана поща на наше писмо №093 от 24/06/2020 г.

Текстът на писмото е много издържан, но съдържа всичко, без отговори на конкретно зададените въпроси.

До момента въпроси задавахме в лично качество, но поради очевидните ангажименти на местната власт и невъзможността да се срещнем с нея лично почти цял месец, ще направим писмо до нея и до Председателя на ОС в село Мало Бучино – г-жа Д.Тупарова с копие до законно избраните в съвета представители на вилните зони и селото на общо събрание от 17 ноември 2019 г. инициирано от кмета на село Мало Бучино, г-жа Николова и в присъствие на официални лица кмета на Со район “Овча купел” г-н Стефанов и зам. кмета, г-н Чичков, което за да стигне по-лесно до всички може да публикуваме на Интернет страницата на ГС “Инициатива за Мало Бучино”.

Обявяваме обаче, че това няма да се случи през следващата седмица понеже и ние се уморихме да правим опити да се срещнем лично с местната власт  и ще идем за няколко дни на море. Това няма да е причина да прекъснем връзката си с нашите Съмишленици, защото ще отговаряме на телефонни повиквания и на електронни съобщения докато обмисляме текста на следващото наше питане.

Прояви Инициатива!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.