Среща с кмет Семерджиева

Среща с кмет Семерджиева
19.10.2017 Atanas Tassev

Вчера, имахме превърнала се вече в традиция работна среща с Кмет Семерджива. Според задаваните от нас въпроси идваха различни общински служители. Набелязахме съвместни действия за работа по важни за нас въпроси като ПУП на селото и вилните зони, пътна маркировка, почистване и сметоизвозване и др.

Пределно ни е ясно, че не е възможно да решим всички въпроси с магическа пръчка, но най-важното е, че имаме диалог и чуваемост на нашите искания и желание за съвместни действия по решаването им от страна на Общината.

Много ни беше приятно, че имаше и човек от селото, който постави конкретно искане касаещо всички. Получихме уверението, че ще вървим към решаването на проблема.

Радваме се и на незабавната реакция на администрацията и преди минути получихме съобщение за среща в понеделник с г-н Неделков – Началник на Районен Инспекторат община Овча купел. Ще ви информираме допълнително за резултатите от нея.

За съжаление поради съвпадането на приемното време на кмет Николова с това на кмет Семерджиева, тя не можа да присъства. В късния следобяд разбрахме, че за следващите наши срещи ще направим координация те да са в удобно и за двете време за да не се налага препредаването на информация.

1 коментар

  1. Гого 7 години преди

    Трудно се решават инфраструктурни проблеми без пари…
    Още по-трудно е, когато хората смятат, че някой друг трябва да го направи, а не те!

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.